top of page

Waarom kiezen voor Laserontharing in ons erkend salon?

Wil je voor eens en voor altijd afrekenen met die vervelende haartjes? Bij Kelly's Schoonheidssalon in Landegem - Deinze zorgen we niet alleen voor jou gladde huid, maar ook voor een klantvriendelijke en eerlijke ervaring! Hier is waarom klanten voor ons kiezen en niet voor een concullega:


Waarom Kelly's Schoonheidssalon?


  1. Jij Bent Uniek voor Ons!: Bij Kelly's Schoonheidssalon krijg je persoonlijke aandacht die precies bij jou past. Geen standaardbehandelingen hier! We luisteren naar je wensen en stellen een plan op dat helemaal op jou is afgestemd.


  1. Wij Weten Wat We Doen!: Met jarenlange ervaring zijn wij de experts in schoonheid. We weten precies wat ze doen en gebruiken alleen de beste technologieën, inclusief laserontharing met triple diode, voor mooie resultaten tot 90% haarverlies.


  1. Echte Resultaten met eerlijke prijzen!: Bij Kelly's Schoonheidssalon gaan we voor resultaten die je kunt zien én voelen. We doen geen loze beloftes, maar leveren resultaten waar je blij van wordt. Of het nu gaat om het verwijderen van haartjes, het verbeteren van je huid of gewoon even ontspannen, bij ons ben je in goede handen!


Waarom Kiezen voor Laserontharing bij Kelly's Schoonheidssalon?


  1. We zijn Experts in Triple Diode: Met onze triple diode technologie zorgen we voor de beste resultaten zonder gedoe. Onze behandelingen zijn effectief en zorgen voor minimaal ongemak. Veiligheid en Effectiviteit: Klinische studies tonen aan dat laserontharing met triple diode veilig en effectief is voor alle huidtypes, inclusief donkere huidskleuren. Een onderzoek gepubliceerd in het American Journal of Cosmetic Surgery bevestigde dat de procedure minimale bijwerkingen heeft en geschikt is voor een breed scala aan patiënten.


  1. Langdurige Resultaten: Uitgebreid onderzoek heeft aangetoond dat laserontharing met triple diode langdurige resultaten biedt, waarbij de meeste patiënten tot wel 90% haarvermindering ervaren na meerdere behandelingen. Deze resultaten zijn gepubliceerd in het Journal of Dermatological Treatment en benadrukken de duurzaamheid van de behandeling op lange termijn.


  1. Comfort en Gemak: Laserontharing met triple diode biedt een comfortabele en pijnloze ervaring voor patiënten. Een studie gepubliceerd in Lasers in Surgery and Medicine concludeerde dat de behandeling goed werd verdragen door deelnemers, met minimale ongemakken en een snelle hersteltijd.Laserontharing prijslijst Deinze
Laserontharing - Behandelruimte


Tot snel? Boek hier!


Liefs Kelly5 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page