top of page

Laserontharing benen: veelgestelde vragen

Welkom bij onze uitgebreide gids over laserontharing voor benen, een innovatieve en effectieve methode om langdurig van ongewenst haar af te komen. Of je nu op zoek bent naar een oplossing voor overmatige haargroei, ingegroeide haren, of gewoon een langdurige gladheid wilt ervaren, laserontharing biedt een moderne en duurzame oplossing voor jouw benen permanent te ontharen voor zowel vrouwen als mannen.

Laserontharing voor de benen is een geavanceerde cosmetische behandeling die gebruikmaakt van geconcentreerde lichtstralen om de haarzakjes te beschadigen. Door dit proces wordt de groei van nieuw haar vertraagd of zelfs permanent gestopt. Deze methode is niet alleen effectief, maar ook geschikt voor verschillende huidtypes en haarkleuren, dankzij de voortdurende technologische ontwikkelingen en onze triple diode laser kunnen we vrijwel elke patiënt veilig en effectief behandelen.

Laserontharing Benen

Ontdek onze scherpste prijzen voor laserontharing benen

Hoe werkt laserontharing voor benen?

Triple diode laserontharing voor benen maakt gebruik van geconcentreerde laserstralen, die specifiek worden geabsorbeerd door het pigment in de haarzakjes van de benen. Het pigment absorbeert de lichtenergie, die vervolgens wordt omgezet in warmte. Deze warmte beschadigt de haarzakjes, waardoor hun groeicyclus verstoord raakt. De haarzakjes op de benen die worden behandeld, zullen uiteindelijk niet in staat zijn om nieuwe haren te produceren of produceren ze veel dunner en lichter haar. Zo maak je komaf met ongewenste haargroei van jouw benen.

Onze triple diode lasersystemen zijn zo ontworpen dat ze het haarzakje kunnen targeten zonder de omliggende huid te beschadigen. Dit wordt bereikt door de juiste golflengte en pulsduur te selecteren, aangepast aan jouw huidtype en haarkleur. Op die manier gaan we definitief de benen ontharen en dit pijnloos en snel.

Wat doet laserontharing voor je benen?

Ontdek de voordelen van laserontharing voor je benen bij Kelly's Schoonheidssalon. Deze behandeling biedt een effectieve oplossing voor langdurige haarvermindering. Door gerichte laserpulsen worden haarzakjes behandeld, wat resulteert in een gladde huid zonder regelmatig scheren of waxen.

 

Geniet van tijdsbesparing en verminderde huidirritatie, dankzij moderne koelsystemen die de behandeling comfortabel maken. 

Laserontharing Benen: de  voordelen?

 • Langdurige Resultaten: In vergelijking met traditionele methoden zoals scheren of waxen, biedt laserontharing voor de benen langdurige en permanente resultaten. Na een aantal sessies kun je genieten van definitief gladde benen zonder constant te hoeven ontharen. Jaarlijks wordt 1 onderhoudssessie wel aangeraden

 • Minder Irritatie: Voor mensen met een gevoelige huid kan scheren of waxen van benen vaak irritatie en ingegroeide haren veroorzaken. Permanente laserontharing van benen minimaliseert deze problemen omdat het haarzakje op een zachte manier wordt behandeld.

 • Efficiëntie: Een typische laserbehandeling duurt niet lang en kan grote delen van de benen in één sessie laserontharing behandelen. Dit maakt het niet alleen effectief, maar ook tijdbesparend in vergelijking met dagelijkse ontharingsmethoden voor benen.

 • ​Veiligheid en Comfort: Moderne laserapparaten met de triple diode ice laser voor benen te ontharen zijn ontworpen met de nieuwste technologieën om comfortabel en veilig te zijn voor de huid. Ze richten zich specifiek op de haarzakjes van de benen zonder de omliggende huid te beschadigen tijdens de laserontharing.

Laserontharing Benen

Wat kan je verwachten van laserontharing benen?

Tijdens je eerste afspraak zullen we een huidanalyse uitvoeren om het beste behandelplan voor jouw huid- en haartype te bepalen. Vervolgens zal de laserbehandeling van de benen worden uitgevoerd, waarbij je mogelijk een lichte tinteling of warmte kunt voelen. Na elke sessie zal het haar op de benen geleidelijk dunner worden en jouw haar minder vaak teruggroeien na elke laseronhtaringsessie voor de benen.

Laserontharing benen: voor wie?

Laserontharing voor benen is geschikt voor een breed publiek dat zoekt naar een effectieve oplossing voor ongewenst haar. Deze behandeling is geschikt voor zowel fijn als dik haar op de benen en veilig voor diverse huidtypen, inclusief lichte en donkere huidtinten. Echter zijn er zeker enkele contra-indicaties terug te vinden op onze FAQ pagina hier.

 

Het is ideaal voor mensen die de frequentie van traditionele ontharingsmethoden willen verminderen en voor degenen die gevoelig zijn voor huidirritatie of ingegroeide haren op de benen. Bij Kelly's Schoonheidssalon bieden we professionele laserontharing voor benen aan, waardoor je geniet van zijdezachte benen zonder dagelijkse ontharingszorgen.

 

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak laserontharing van de benen te maken.

Laserontharing benen: nazorg en onderhoud ervan

Na elke lasersessie benen is het belangrijk om de aanbevelingen van ons op te volgen, zoals het vermijden van blootstelling aan direct zonlicht en het gebruik van kalmerende crèmes. Regelmatige onderhoudssessies voor de benen kunnen nodig zijn om de resultaten op lange termijn te behouden. 

 

Na laserontharing voor je benen is goede nazorg essentieel voor het beste resultaat en comfort:

 1. Direct Na de Behandeling:

  • Verwacht roodheid en lichte zwelling direct na de laserontharing benen. Gebruik een kalmerende crème die je specialist aanbeveelt.

 2. Vermijd Hitte en Zonlicht:

  • Vermijd hete douches, sauna's en direct zonlicht gedurende de eerste 24-48 uur na de laserontharing om huidirritatie te voorkomen op de benen.

 3. Hydrateer de Huid:

  • Gebruik een milde moisturizer om de behandelde huid gehydrateerd te houden en te kalmeren.

 4. Vermijd Scrubben en Harde Chemicaliën:

  • Voorkom scrubben en het gebruik van agressieve chemicaliën op de behandelde huid gedurende minstens een week na laserontharing van de benen.

 5. Beperk Zwemmen en Intense Activiteiten:

  • Wacht 24-48 uur met zwemmen en zware lichamelijke activiteiten om overmatig zweten te vermijden na de benen te laseren.

 6. Bescherm Met Zonnebrandcrème:

  • Bescherm de behandelde huid met een SPF 30+ zonnebrandcrème bij blootstelling aan de zon om pigmentveranderingen te voorkomen na de lasersessie.

 7. Opvolgafspraken en Advies:

  • Volg de aanbevelingen van onze specialist op voor opvolgafspraken en verdere nazorg.

 

Volg deze nazorgstappen om je huid goed te verzorgen na laserontharing voor je benen. Voor meer informatie of een afspraak, neem contact op met Kelly's Schoonheidssalon.

Laserontharing Benen

Welke voorbereiding tref ik zelf voor laserontharing benen?

Om je goed voor te bereiden op laserontharing voor je benen, volg je deze stappen:

 1. Scheer je benen: Scheer de te behandelen gebieden 24-48 uur vóór je afspraak. Zo kan de laser effectiever op de haarzakjes werken zonder dat de haarlengte de behandeling belemmert.

 2. Vermijd zonblootstelling: Vermijd zonnebaden en zonnebanken minstens twee weken vóór je laserontharing voor je benen. Een gebruinde huid kan het risico op bijwerkingen zoals pigmentveranderingen vergroten.

 3. Stop met waxen of epileren: Stop minstens 4 weken vóór je behandeling met waxen, epileren of het gebruik van ontharingscrèmes op je benen. Dit voorkomt beschadiging van haarzakjes die nodig zijn voor een effectieve laserontharing.

 4. Geen zelfbruinende producten: Vermijd het gebruik van zelfbruinende producten op je benen gedurende minstens twee weken voor je laserontharing. Deze producten kunnen de huid gevoeliger maken voor de laser en interfereren met de behandeling.

 5. Raadpleeg je arts indien nodig: Als je medicijnen gebruikt of gezondheidsproblemen hebt, overleg dan met je arts voordat je laserontharing voor je benen ondergaat.

 6. Hydrateer je huid: Zorg ervoor dat je benen goed gehydrateerd zijn voorafgaand aan de laserbehandeling om de huidconditie te optimaliseren.

Door deze stappen te volgen, bereid je jezelf optimaal voor op laserontharing voor je benen. Dit draagt niet alleen bij aan een effectieve behandeling, maar minimaliseert ook potentiële bijwerkingen. Voor meer informatie over laserontharing voor je benen, bezoek onze FAQ

Hoeveel sessies laserbehandelingen voor benen heb ik nodig?

Het aantal sessies dat nodig is voor laserontharing van de benen kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder je haartype, huidskleur, het te behandelen gebied en het type laser dat wordt gebruikt. Over het algemeen zijn echter gemiddeld 6 - 8 sessies nodig om aanzienlijke en langdurige resultaten te bereiken voor de benen te ontharen.

Wat zijn de prijzen van laserontharing voor de benen?

De kosten voor laserontharing van de benen variëren afhankelijk van factoren zoals het behandelde gebied, het type laser en het aantal benodigde sessies. Over het algemeen beginnen de prijzen voor laserontharing van de benen bij veel klinieken, inclusief Kelly's Schoonheidssalon, vanaf ongeveer €120 per sessie. Onze prijzen laserontharing benen zijn zeer scherp in de regio en als volgt per sessie:

 • Laserontharing onderbenen incl. knie:    € 120

 • Laserontharing bovenbeen incl. knie:      € 120

 • Laserontharing volledige benen:              € 210

Is laserontharen van de benen pijnloos?

Laserontharing voor de benen wordt over het algemeen als comfortabel ervaren, maar het gevoel kan variëren afhankelijk van je persoonlijke gevoeligheid en het gebruikte laserapparaat. De meeste mensen beschrijven het gevoel tijdens de laserbehandeling van de benen als een lichte tinteling of een warmtegevoel, vergelijkbaar met een elastiekje dat tegen de huid wordt geschoten. ons diode lasertoestel is uitgerust met koelingstechnologieën die ongemak zelf verder minimaliseren.

Hoewel veel cliënten van ons laserontharing als vrijwel pijnloos ervaren, kan het niveau van comfort verschillen per persoon en behandeld gebied. 

Laserontharing benen bij Kelly's Schoonheidssalon

Laserontharing voor benen biedt bij ons een moderne, effectieve en veilige oplossing voor het verwijderen van ongewenst haar.  Dit met bewezen langdurige resultaten en minder ongemak dan traditionele methoden, kan het je zelfvertrouwen vergroten en je dagelijkse routine vereenvoudigen.

 

Je kan hierna steeds genieten van zijdezachte benen zonder gedoe met dagelijkse ontharing. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken voor te laseren van de benen of meer informatie te ontvangen over onze laserontharing voor benen.

bottom of page