top of page

laserontharing gelaat: wat houdt het in?

Ben je het beu om elke dag voor de spiegel te staan met een pincet of epilator in de hand, op zoek naar ongewenste haartjes in het gelaat? Overweeg je al even om eventueel jouw gezichtsbeharing permanent te laten verwijderen?

 

Denk maar aan vervelende haren rond de bovenlip, kin, wangen, wenkbrauwen die uitgroeien, enz. Bij Kelly's Schoonheidssalon te Deinze bieden we een oplossing die je leven makkelijker kan maken voor deze zone te ontharen: onze triple diode laserontharing.

Deze innovatieve en veilige lasertechniek biedt een efficiënte en langdurige oplossing voor ongewenste haargroei in het gezicht.

Laserontharing Gelaat prijs

Ontdek onze scherpste prijzen voor laserontharing gelaat

Waarom laserontharing in het gelaat?

De voordelen van laserontharing in het gezicht:

Een zijdezachte uitstraling

Een van de grootste voordelen van onze triple diode laserontharing is dat je huid glad en zacht wordt. Al na de eerste sessie zie je dat de haargroei afneemt en de huid gladder aanvoelt.

Geen huidirritaties meer

Zeg vaarwel tegen rode bultjes en ingegroeide haartjes die vaak ontstaan na epileren. Laserontharing voorkomt deze irritaties, waardoor je huid gezond en glad blijft.

Langdurige en permanente resultaten

Onze laserbehandeling vernietigt de haarzakjes, wat leidt tot een aanzienlijke vermindering van de haargroei. Dit zorgt voor een langdurig gladde huid in en rond het gezicht.

Wetenschappelijk bewezen

Laserontharing Gelaat

Bij Kelly's Schoonheidssalon maken we gebruik van de nieuwste triple diode lasertechnologie. Deze methode is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en biedt optimale resultaten, zelfs voor de meest gevoelige huidtypen.

Het vraagt weinig energie en onderhoud

Kies voor laserontharing en bespaar jezelf tijd en moeite. Geen gedoe meer met dagelijkse scheerbeurten of pijnlijke waxsessies.

De allernieuwste triple diode lasertechnologie

Bij Kelly's Schoonheidssalon zetten we jouw tevredenheid op de eerste plaats. Daarom hebben we gekozen voor de nieuwste triple diode lasertechnologie, die zorgt voor effectieve en comfortabele ontharingssessies.

De lichtbundel van de triple diode laser dringt diep door in de haarzakjes en voorkomt verdere haargroei. Daarnaast gebruiken we een geavanceerd koelsysteem om de huid tijdens de behandeling te beschermen en het comfort te vergroten.

Welke delen van je gezicht kun je laten laseren?

Zones voor de vrouwen

De kin

Ongewenste haartjes op de kin kunnen storend zijn. Onze specialisten helpen je graag om deze permanent te verwijderen.

De hals

De hals is een gevoelig gebied, maar met onze zorgvuldige behandeling kun je ongewenste haartjes veilig laten verwijderen.

De bovenlip

Niemand wil haartjes of een snor boven de lippen. Met onze laserontharing zijn de resultaten snel zichtbaar: de haargroei vermindert, de haren worden fijner en minder opvallend.

De kaaklijn

Veel vrouwen voelen zich onzeker over haartjes op de kaaklijn. Onze laserontharing zorgt voor een strakke en gladde kaaklijn.

De neus

Ja, ook de haartjes in en rond je neus kunnen worden behandeld met onze laser bij Kelly's Schoonheidssalon, voor een volledig en permanent verzorgde uitstraling.

BLIJVENDE RESULTATEN LASERONTHARING GELAAT

Ben je het zat om telkens weer te epileren of waxen voor een glad gezicht? Wil je af van ingegroeide haartjes en huidirritaties? Diode laserontharing biedt een effectieve en langdurige oplossing die je van deze problemen kan verlossen.

Bij Kelly's Schoonheidssalon gebruiken we de geavanceerde Triple Diode Ice Laser, die speciaal ontworpen is voor verschillende huidtypes en haarkleuren, inclusief donkere huidtinten. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat diode laserontharing na gemiddeld 6-8 behandelingen kan leiden tot een haarreductie van 80-90%.

De technologie werkt door de haarzakjes nauwkeurig te targeten, zonder schade aan de omliggende huid. Dit resulteert in een duurzame vermindering van haargroei, waardoor je gezicht gladder aanvoelt en je je zelfverzekerder voelt, vooral tijdens de warmere maanden.

Ben je nieuwsgierig hoe diode laserontharing jouw zelfvertrouwen kan vergroten en je dagelijkse routine kan vereenvoudigen? Neem vandaag nog contact op met Kelly's Schoonheidssalon voor een persoonlijk consult. Onze professionals staan klaar om je te adviseren en een behandelplan op maat voor je op te stellen.

Bronnen:

 1. American Academy of Dermatology. "Laser hair removal: What to expect." AAD.

Laserontharing Gelaat prijs

Laserontharing gelaat: ons stappenplan

Stap 1: Gratis consultatie laserontharing van het gelaat

Laserontharing Gelaat prijs

Tijdens een eerste informele kennismaking nodigen we je graag uit in ons salon om jouw behoeften en wensen te bespreken. We voeren een huid- en haaranalyse uit om de beste aanpak te bepalen.

Veel van onze klanten komen van andere instituten waar de beloofde resultaten uitbleven.

 

Daarom gaan wij grondig en correct te werk. Er zijn contra-indicaties waardoor laserontharing soms niet mogelijk is of niet het gewenste effect kan opleveren. Wij adviseren je eerlijk en professioneel, zodat je weet wat je kunt verwachten voordat we starten met de behandeling.

Tijdens dit consult vullen we samen de nodige documenten in en ontvang je een correcte prijsofferte, zodat je precies weet wat elke lasersessie zal kosten.

Belangrijk om te weten is dat wij nooit voorschotten vragen. Je betaalt enkel na elke sessie. Klanttevredenheid staat bij ons voorop.

Stap 2: Tijdens de sessie voor laserontharing van het gelaat

Laserontharing kan een nieuwe en onbekende behandeling zijn, wat onzekerheid kan veroorzaken. Bij Kelly's Schoonheidssalon ben je in goede handen van een erkend specialist die alle parameters nauwkeurig opvolgt voor een veilige laserbehandeling. Dit begint al bij het intakegesprek.

Je comfort staat centraal bij ons.

 

Elke behandeling begint met een warm welkom en een grondige reiniging van het te behandelen gebied. Onze specialisten passen de diode laser nauwkeurig aan op jouw huid- en haartype, gebaseerd op de persoonlijke consultatie vooraf.

Tijdens de sessie wordt de laser zorgvuldig bewogen over je gezicht, waarbij je hoogstens een milde warmte of prikkeling voelt dankzij onze geavanceerde koelsystemen die ongemak minimaliseren. De behandeling duurt slechts enkele minuten per zone, waarna je huid direct na de sessie gekoeld wordt om eventuele roodheid te verminderen.

Stap 3: Nazorg van laserontharing van het gelaat

Na de laserbehandeling van je gezicht begint de nazorg met het koelen van je huid om roodheid en eventueel ongemak te verminderen. We geven je uitgebreid advies over hoe je je huid het beste kunt verzorgen na de behandeling, wat essentieel is voor het behalen van optimale resultaten.

 

Het is gebruikelijk om meerdere lasersessies in te plannen voor een blijvend gladde huid, meestal om de 4 à 6 weken na de eerste sessie, om de diverse fases van haargroei te kunnen behandelen.

 

Lees daarvoor zeker eens onze FAQ op de website van Kelly's Schoonheidssalon. Hier vind je veel informatie helder en duidelijk uitgelegd, zodat je altijd een online houvast hebt.

Neem vandaag nog contact op met Kelly's Schoonheidssalon te Deinze voor een persoonlijk consult en ontdek hoe diode laserontharing jouw gelaat kan transformeren!

Laserontharing gelaat: welke voorzorgen neem jij?

Bij Kelly's Schoonheidssalon te Deinze - Nevele willen we ervoor zorgen dat jouw laserontharingssessie voor het gelaat zo soepel mogelijk verloopt door middel van een grondige voorbereiding.

Voordat je naar de behandeling komt, adviseren we om je gezicht goed te reinigen om resten van make-up, crèmes, of andere producten te verwijderen. Dit helpt om irritaties te minimaliseren en zorgt voor een effectieve behandeling. Het is ook belangrijk om de te behandelen gebieden 24-48 uur van tevoren te scheren.

Wij staan klaar om je tijdens je afspraak te begeleiden en al je vragen te beantwoorden, zodat je met vertrouwen kunt genieten van de voordelen van diode laserontharing. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Hoeveel laserbehandelingen heb ik nodig voor mijn gelaat?

Bij Kelly's Schoonheidssalon streven we ernaar om jou de beste resultaten te bieden met onze laserontharingssessies voor het gelaat. Het aantal benodigde sessies kan variëren afhankelijk van individuele factoren zoals haartype, huidskleur, en de gewenste resultaten.

Over het algemeen adviseren we een reeks van 6-8 behandelingen om een blijvende vermindering van haargroei te bereiken. Dit komt omdat niet alle haren in één keer getarget kunnen worden tijdens een lasersessie. De diode laser is het meest effectief op haren die zich in de groeifase (anagene fase) bevinden. Haren in de rustfase (catagene fase) of eindfase (telogene fase) zullen niet efficiënt behandeld worden. Voor meer informatie hierover, zie onze FAQ.

Tijdens je eerste consultatie stellen we een persoonlijk behandelplan op, gebaseerd op jouw specifieke behoeften en huidanalyse. Dit omvat een inschatting van het aantal sessies dat nodig zal zijn om het gewenste resultaat te behalen. Wij begeleiden je gedurende het hele proces en helpen je bij elke stap naar een glad en haarvrij gezicht.

Concurrerende prijzen laserontharing gelaat

Bij Kelly's Schoonheidssalon garanderen we de meest betaalbare tarieven voor laserontharing van het gelaat, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Wij geloven dat effectieve haarverwijdering voor iedereen toegankelijk moet zijn, en daarom bieden we scherpe tarieven voor onze geavanceerde diode laser behandelingen.

Onze krachtige diode laser zorgt voor een blijvende vermindering van haargroei en is geschikt voor diverse huidtypes en haarkleuren, inclusief donkere huidtinten.

Onze volledige prijslijst voor laserontharing is HIER te vinden.

 • Onze prijs voor laserontharing van het gelaat begint al vanaf €30 per sessie.

Neem contact met ons op om meer te weten te komen of om een afspraak te maken. Bij Kelly's Schoonheidssalon in Deinze ben je verzekerd van de beste service en resultaten!

 

Prijs Laserontharing Vrouwen - Per Sessie

Zone Gelaat
 

 • Prijs Laserontharing bovenlip                     € 35

 • Prijs Laserontharing Kin                              € 35 

 • Prijs Laserontharing Wangen                      € 50 

 • Prijs Laserontharing Hals                            € 50 


Zone Intiem

 • Prijs Laserontharing Oksels                         € 60 

 • Prijs Laserontharing Bikinilijn                     € 70 

 • Prijs Laserontharing Bikini volledig            € 110 

 • Prijs Laserontharing Bilnaad                       € 40 

 • Prijs Laserontharing Billen                          € 80 

 • Prijs Laserontharing Navellijn                     € 40 


Zone Benen

 • Prijs Laserontharing Onderbenen incl knie           € 120 

 • Prijs Laserontharing Bovenbeen incl knie             € 120 

 • Prijs Laserontharing Benen volledig                      €  220


Zone Armen

 • Prijs Laserontharing Onderarmen incl handen            € 90

 • Prijs Laserontharing Volledige armen incl handen     € 130


Zone Rug:

 • Prijs Laserontharing Onderrug                   €  110

 • Prijs Laserontharing Rug Volledig              €  160 

Laserontharing Gelaat
Laserontharing Gelaat prijs
bottom of page