top of page
Laserontharing Aalter

Kelly's Schoonheidssalon: erkend in diode laserontharing Aalter regio

Welkom bij Kelly's Schoonheidssalon, uw vertrouwde expert in laserontharing voor Aalter en omgeving. Wij leveren moderne behandelingen die zijn ontwikkeld om ongewenste haargroei effectief en blijvend te verminderen.

Onze Triple Diode Laser, een hoogstaand product uit Duitsland, vertegenwoordigt de nieuwste generatie diode laserapparatuur van 2024.

Met deze technologie kunnen we Aalternaren veilig en doeltreffend vrijwel elk huid- en haartype behandelen, voor zowel vrouwen als mannen. Zeg vaarwel tegen scheren!

Lees meer..

Laserontharing Aalter: definitief ontharen bij Kelly's Schoonheidssalon

onze vaste vestiging voor laserontharing Aalter

Laserontharing Aalter

Ontdek de route voor laserontharing vanuit Aalter naar ons salon

Met de wagen vanuit Aalter:

 

Kelly's Schoonheidssalon in Landegem is gemakkelijk bereikbaar vanuit Aalter op slechts 10 minuten rijden. De korte afstand maakt het ideaal voor inwoners van Aalter die op zoek zijn naar hoogwaardige laserbehandeling zonder lange reistijd.

Plan je bezoek aan Kelly's Schoonheidssalon vanuit Aalter. Voor een meer gedetailleerde routebeschrijving of actuele verkeersinformatie, kun je een navigatiesysteem of kaartapp op je telefoon gebruiken op volgend adres: Vosselarestraat 9, Landegem. Ons salon biedt voldoende gratis parkeergelegenheid en een rustige, ontspannen omgeving voor al uw schoonheidsbehoeften.

Met het openbaar vervoer vanuit Aalter

Voor degenen die met het openbaar vervoer reizen, is Landegem goed bereikbaar met de trein. Vanaf Aalter is het slechts 2 haltes naar Station Landegem. Vanaf het station is het een paar minuten lopen naar ons salon. Kies voor Kelly's Schoonheidssalon en profiteer van de nabijheid, uitstekende service, en het gemak van zowel auto- als treinreizen. Plan vandaag nog uw laserontharing en ontdek de voordelen van onze allernieuwste diode laserapparatuur. Voor de meest actuele reistijden en informatie, raadpleeg de dienstregeling van de NMBS. We kijken ernaar uit je te verwelkomen bij Kelly's Schoonheidssalon!

Ontdek de scherpste prijs voor laserontharing Aalter

Laserontharing Aalter: veilig en pijnloos ontharen

Ons salon voor laserontharing in Aalter waarborgt dat onze laserapparatuur alleen wordt bediend door goed getrainde professionals en voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen voor patiënten. De triple diode laserbehandeling die wij aanbieden is gecertificeerd met het hoogste kwaliteitslabel binnen de EU en heeft medische goedkeuring.

Ons team blijft voortdurend bijscholen om elke behandeling veilig en nauwkeurig uit te voeren. Laserontharing biedt een effectieve methode voor permanente haarverwijdering en is geschikt voor alle lichaamszones, zoals benen, gezicht, armen, oksels, bikinilijn, borst, buik en meer.

Permanente laserontharing Aalter: komt elk haartype in aanmerking?

Laserontharing Aalter

Onze laserbehandeling is geschikt voor alle huidtypen, waarbij de specifieke kenmerken van uw huidtype de behandeling beïnvloeden. Voor donkere huidtypes en een gebruinde huid passen we de laserenergie aan, wat kan resulteren in iets langere behandelingssessies.

Met behulp van de geavanceerde triplewave diodelasertechnologie kunnen we zelfs donshaartjes permanent verwijderen. De enige haren die niet effectief behandeld kunnen worden, zijn pigmentloze (grijze) haren.

Veel laserapparaten zijn niet geschikt voor het behandelen van blonde of rossige haren. We beoordelen dit echter altijd tijdens een intakegesprek waarbij een grondige haaranalyse wordt uitgevoerd.

Definitieve laserontharing Aalter: effectiviteit en aantal behandelingen?

Haargroei verloopt immers in cycli en laserbehandelingen zijn maar het meest effectief tijdens de anagene fase, waarbij gemiddeld 10 tot 25% van de haarfollikels per sessie kan worden verwijderd. Over het algemeen zijn 6 tot 8 lasersessies nodig voor optimale resultaten, hoewel dit kan variëren per individu. Na de behandelingen kan een gemiddeld persoon 80-95% haarvrij zijn, afhankelijk van hun huid- en haartype.

 

Het is belangrijk om te benadrukken dat geen enkele kliniek een 100% garantie kan bieden voor laserontharing. We adviseren om alert te blijven op onrealistische beloftes en lage prijzen. Ons nieuwste EU-diode lasertoestel voldoet aan alle wettelijke eisen en garandeert een veilige en effectieve behandeling, wat de investering rechtvaardigt met marktconforme prijzen per sessie in ons salon in regio Aalter.

Laserontharing Aalter: Is onze triple diode laser pijnloos?

De ervaring van laserontharing kan variëren afhankelijk van de behandelde zones en individuele gevoeligheid. Onze klanten uit Aalter geven over het algemeen aan dat de behandeling goed te verdragen is, waarbij velen laserontharing zelfs als vrijwel pijnloos ervaren.

Het gevoel tijdens de behandeling wordt vaak vergeleken met het licht schieten van een zacht elastiekje tegen de huid.

Om de sessies zo comfortabel mogelijk te maken, beschikt ons nieuwste apparaat over een geavanceerd koelsysteem dat een verkoelend en verdovend effect biedt. Dit helpt om het tintelende gevoel van de laser beter te kunnen verdragen.

Het gebruik van ons koelsysteem kan de behandeling nog comfortabeler maken, vooral voor mensen met een gevoelige huid of die het ongemak willen minimaliseren. Het koelsysteem wordt gebruikelijk vóór de laserpulsen op de huid toegepast om de temperatuur te verlagen en eventuele pijn te verzachten. We raden altijd aan om uw specialist te raadplegen om te bepalen of het gebruik van een koelsysteem geschikt is voor uw specifieke behandeling en huidtype.

Het verschil tussen IPL en Diode Laserontharing in Aalter?

Bij Kelly's Schoonheidssalon in de regio Aalter levert de Diode Ice Laser aanzienlijk snellere en duurzamere resultaten voor definitieve ontharing in vergelijking met een IPL-laser!

De diode laser biedt verschillende voordelen ten opzichte van IPL (Intense Pulsed Light) voor laserontharing. Een belangrijk voordeel is de specifieke golflengte van de diode laser (ongeveer 800-810 nm), die optimaal wordt geabsorbeerd door het pigment in haarfollikels, wat leidt tot een efficiëntere en effectievere verwijdering van haargroei. IPL daarentegen maakt gebruik van een breed spectrum van lichtgolven, wat minder gericht is en daardoor minder effectief kan zijn voor permanente ontharing.

Bij Kelly's Schoonheidssalon in regio Aalter dringt de diode laser dieper door in de huid tijdens de behandeling, waardoor het effectiever is voor het behandelen van dieper gelegen haarfollikels. Dit maakt diode laserontharing geschikt voor diverse huidtypes, inclusief donkere huidtypen, met minder risico op huidbeschadiging of pigmentveranderingen. IPL kan daarentegen minder veilig zijn voor donkere huidtypen vanwege het bredere lichtspectrum, wat kan leiden tot een hoger risico op brandwonden en pigmentveranderingen.

Diode laserontharing bij Kelly's Schoonheidssalon biedt over het algemeen snellere en langdurigere resultaten dan IPL. Dankzij geavanceerde koelingssystemen die tijdens de behandeling de huid koelen, ervaren cliënten vaak een comfortabelere ervaring bij diode laserbehandelingen. Hoewel sommige IPL-systemen ook koeling bieden, ervaren cliënten over het algemeen meer ongemak bij IPL-behandelingen vanwege de hogere warmteontwikkeling.

De diode laser bij Kelly's Schoonheidssalon zorgt voor een constante energie-uitvoer, wat resulteert in veilige en betrouwbare resultaten bij laserontharing. Behandelingen met de diode laser kunnen sneller worden uitgevoerd vanwege de efficiëntere behandeling van grotere huidoppervlakken. IPL-behandelingen kunnen daarentegen langer duren vanwege hun minder gerichte aanpak en de noodzaak van meerdere sessies.

Kortom, diode laserontharing bij Kelly's Schoonheidssalon in Aalter biedt een gerichte, effectieve en comfortabele methode voor haarverwijdering in vergelijking met IPL. Dit maakt de diode laser bij Kelly's Schoonheidssalon de ideale keuze voor verschillende huidtypes en haarkleuren die op zoek zijn naar een veilige en effectieve oplossing voor laserontharing.

Laserontharing Aalter

Hoelang duurt een permanente laserontharing?

De behandelduur van laserontharing bij Kelly's Schoonheidssalon varieert afhankelijk van het te behandelen gebied:

De duur van de behandeling wordt voornamelijk bepaald door de omvang van het te behandelen gebied. Een volledige laserbehandelingskuur bestaat gemiddeld uit 6-8 sessies, met intervallen van 4 tot 6 weken tussen elke sessie. De diodelaser is gericht op het pigment in de haren en is daarom het meest effectief tijdens de anagene groeifase van de haartjes.

 

De duur van elke sessie hangt af van de grootte van het te behandelen gebied, en deze informatie wordt verstrekt bij het maken van een afspraak. Haren die zich in de overgangs- en rustfase bevinden, zijn tijdelijk niet gevoelig voor laserbehandeling omdat ze geen pigment bevatten.

 

Daarom is het noodzakelijk om hetzelfde lichaamsgebied gedurende 6-8 sessies te behandelen op verschillende tijdstippen tijdens de anagene fase van de haarfollikel. In sommige gevallen kan er een lichte hergroei optreden, meestal met lichtere en fijnere haartjes, die worden aangepakt tijdens de laatste 3 sessies. Na de laserbehandeling begint het proces van haaruitval meestal binnen ongeveer twee weken. Een jaarlijkse onderhoudssessie is over het algemeen voldoende om de behaalde resultaten te behouden.

Laserontharing Aalter

Laserontharing in Aalter:
Afspraak maken bij Kelly's Schoonheidssalon

Wil je af van ongewenst haar en genieten van een zijdezachte huid? Ben je het steeds moeten scheren moe en spendeer je veel budget aan waxen of epileren? Bij ons ben je aan het juiste adres voor laserontharing. Zeg vaarwel tegen scheren!

Bij Kelly's Schoonheidssalon in regio Aalter, op een boogscheut met de wagen en OV, zetten we de nieuwste technologieën in om jou de beste resultaten te bieden. Onze diode laser behandelingen staan bekend om hun effectiviteit en comfort. Hier zijn 5 redenen waarom je voor ons zou moeten kiezen:

 • Geavanceerde Technologie: Onze diode laser werkt met een specifieke golflengte (rond 800-810 nm), die optimaal wordt geabsorbeerd door het pigment in haarfollikels. Dit zorgt voor een efficiënte en gerichte behandeling.

 • Geschikt voor Alle Huidtypes: Onze diode laser is veilig en effectief voor een breed scala aan huidtypes, inclusief donkere huid, met minder risico op huidbeschadiging of pigmentveranderingen.

 • Snelle en Langdurige Resultaten: Dankzij de diepe penetratie van onze diode laser in de huid, bieden wij snellere en langdurigere resultaten. Dit betekent minder sessies en een blijvend gladde huid.

 • Comfortabele Behandelingen: Onze behandelingen zijn uitgerust met geavanceerde koelingssystemen die de huid tijdens de behandeling koelen, waardoor het ongemak aanzienlijk wordt verminderd.

 • Professioneel en Ervaren Team: Ons team van gecertificeerde specialisten zorgt ervoor dat je de hoogste kwaliteit van zorg en persoonlijke aandacht krijgt.

 • De scherpste prijzen voor laserontharing: na grondig en up-to-date marktonderzoek zorgen wij voor eerlijke en de meest competitieve prijzen op de markt in onze regio. Wij stellen een plan op maat op zodat laserontharing betaalbaar blijft voor ieders budget. 

Het maken van een afspraak voor laserontharing Aalter bij Kelly's Schoonheidssalon is eenvoudig en snel. Volg deze stappen om jouw afspraak te boeken:

 1. Bezoek Onze Website: Ga naar kellysschoonheidssalon.be

 2. Of Klik op ‘Boek Nu’: Op de homepage vind je de knop ‘Boek Nu’. Klik hierop om naar ons online afsprakensysteem te gaan.

 3. Selecteer Laserontharing: Kies de optie voor laserontharing uit de lijst met behandelingen. Hier vind je alle informatie over de verschillende opties en prijzen.

 4. Kies de gewenste zone: laserontharing benen, laserontharing oksels, laserontharing bikini, enz.

 5. Kies Een Datum en Tijd: Selecteer de datum en tijd die jou het beste uitkomt. Ons systeem toont de beschikbare tijden, zodat je direct kunt zien wanneer je terecht kunt.

 6. Vul je Gegevens in: Voer je persoonlijke gegevens in zoals naam, e-mailadres en telefoonnummer. Dit helpt ons om je afspraak te bevestigen en je op de hoogte te houden van eventuele wijzigingen.

 7. Bevestig je Afspraak: Controleer alle ingevoerde informatie en bevestig je afspraak. Je ontvangt direct een bevestiging per e-mail met alle details van je afspraak.

Laserontharing Aalter prijs: wat zijn de gemiddelde kosten voor een laserbehandeling in regio Aalter?

Laserontharing is een populaire methode om ongewenst haar permanent te verwijderen in Aalter De prijzen van de laserbehandeling kunnen echter variëren afhankelijk van verschillende factoren. Hier is een overzicht van wat je kunt verwachten als het gaat om de prijzen van onze laserontharing.

Factoren die de prijs laserontharing beïnvloeden:

Behandelingsgebied Laserontharing:​

Kleine gebieden: Bijvoorbeeld de laserontharing van de bovenlip, kin, of oksels. De kosten voor deze gebieden kunnen variëren van €50 tot €100 per sessie.

Middelgrote gebieden: Zoals de laserontharing van de bikinilijn, hals, of onderarmen. Hier liggen de prijzen doorgaans tussen de €100 en €250 per sessie.

Grote gebieden: Denk aan de laserontharing van volledige benen, rug, of borst. Voor deze behandelingen kunnen de kosten oplopen van €200 tot €500 per sessie.

​​

Aantal Sessies Laserontharing:

Meestal zijn meerdere sessies laserontharing nodig om het gewenste resultaat te bereiken. De meeste mensen hebben slechts tussen de 6 en 8 sessies nodig met ons toestel, afhankelijk van de dikte en kleur van het haar, evenals het behandelingsgebied. Ons lasertoestel is een triple diode en behoort tot de absolute topklasse op de EU markt binnen laserontharing. Hierdoor kunnen we in een beperkter aantal sessies uw zones haarvrij maken. Tussen elke sessie zit ongeveer 6 weken, waardoor u hierdoor de investeringskost beter kan spreiden. Wij vragen immers nooit een volledige aanbetaling bij opstart van de sessies aan onze klanten. 

Gemiddelde Kosten - Tarieven per zone laserontharing:

 • Prijs Laserontharing Gezicht (bovenlip, kin, wangen): €30- €60 per sessie

 • Prijs Laserontharing Oksels: €60 per sessie

 • Prijs Laserontharing Bikinilijn: €70 - €110 per sessie

 • Prijs Laserontharing Onderbenen: €120 - €150 per sessie

 • Prijs Laserontharing Volledige benen: €220 per sessie

 • Prijs Laserontharing Onderrug of borst: €120 per sessie

 • Volledige prijslijst laserontharing vindt u: hier

Laserontharing Aalter

Laserontharing met de diode laser: voor wie geschikt?

Diode laserontharing bij Kelly's Schoonheidssalon is geschikt voor een breed scala aan personen die op zoek zijn naar een effectieve en langdurige oplossing voor ongewenst haar. Onze geavanceerde diode laser technologie maakt deze behandeling veilig en effectief voor verschillende huidtypen en haarkleuren zoals hierboven vermeld. Laserontharing met de diode laser is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Of je nu als vrouw zijdezachte benen wilt of als man een gladde rug, onze behandeling kan op maat worden gemaakt voor jouw specifieke behoeften. Bekijk onze FAQ hier.

Laserontharing met de diode laser: contra-indicaties?

Hoewel diode laserontharing een veilige en effectieve methode is voor de meeste mensen, zijn er bepaalde contra-indicaties waarbij deze behandeling niet geschikt is. Het is belangrijk om te weten wanneer laserontharing niet aanbevolen wordt om de veiligheid en gezondheid van de cliënt te waarborgen. Hier is een uitgebreide lijst van situaties en condities waarbij laserontharing mogelijk niet geschikt is:

1. Zwangerschap en Borstvoeding

Laserontharing wordt niet aanbevolen voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven, omdat de effecten op de foetus of de baby niet volledig bekend zijn.

2. Gebruik van Fotosensitieve Medicatie

Mensen die medicijnen gebruiken die de huid gevoelig maken voor licht (zoals bepaalde antibiotica, acnebehandelingen zoals isotretinoïne, en sommige diuretica) moeten laserontharing vermijden totdat ze zijn gestopt met deze medicijnen en het lichaam ze volledig heeft afgebroken.

3. Huidinfecties of Actieve Huidaandoeningen

Mensen met actieve huidinfecties, open wonden, eczeem, psoriasis of andere actieve huidaandoeningen in het te behandelen gebied moeten wachten tot deze aandoeningen zijn genezen voordat ze laserontharing ondergaan.

4. Recent Bruinen of Zonnebrand

Laserontharing is niet geschikt voor mensen die recentelijk zijn blootgesteld aan intens zonlicht of een zonnebank hebben gebruikt, omdat dit het risico op brandwonden, blaren en pigmentveranderingen verhoogt. Het wordt aanbevolen om ten minste 2-4 weken te wachten na blootstelling aan de zon of een zonnebank.

5. Huidtype VI (Zeer Donkere Huid)

Hoewel diode lasers geschikt zijn voor verschillende huidtypes, inclusief donkere huid, kunnen mensen met een zeer donkere huid (huidtype VI) een hoger risico lopen op pigmentveranderingen en huidbeschadiging.

6. Tatoeages in het Behandelgebied

Laserontharing wordt niet uitgevoerd op huid met tatoeages, omdat de laser de inkt kan opwarmen en verbranden, wat resulteert in schade aan de huid en vervaging van de tatoeage. We werken er wel om heen.

7. Actieve Koortslip (Herpes Simplex Virus)

Mensen met een actieve koortslip in het te behandelen gebied moeten wachten tot de uitbraak is verdwenen, omdat de laser de virale activiteit kan verergeren.

8. Hormonale Onevenwichtigheden

Mensen met hormonale onevenwichtigheden, zoals die veroorzaakt door polycysteus ovariumsyndroom (PCOS), kunnen minder effectieve resultaten zien en kunnen meer sessies nodig hebben.

9. Keloïde Littekenvorming

Mensen die vatbaar zijn voor keloïde littekens (overmatige littekenvorming) moeten voorzichtig zijn met laserontharing, omdat de behandeling littekenvorming kan veroorzaken.

10. Gebruik van Blootstellingsremmende Crèmes of Behandelingen

Als je crèmes of behandelingen gebruikt die de huidgevoeligheid verhogen (zoals retinoïden of hydrochinon), moet je deze enkele weken voor de behandeling stoppen, omdat ze de huid gevoeliger maken voor laserlicht.

11. Systeemziekten of Immunosuppressie

Mensen met bepaalde systeemziekten (zoals lupus) of die immunosuppressieve medicatie gebruiken, kunnen een verhoogd risico op bijwerkingen hebben en moeten met hun arts overleggen voordat ze laserontharing ondergaan.

12. Epilepsie

Mensen met epilepsie, vooral degenen die lichtgevoelig zijn, moeten voorzichtig zijn met laserontharing omdat de lichtflitsen aanvallen kunnen uitlokken.

13. Pacemaker of Implanteerbare Defibrillator

Personen met een pacemaker of een implanteerbare defibrillator moeten voorafgaand aan de behandeling overleg plegen met hun arts, omdat de laser mogelijk interferentie kan veroorzaken.

14. Actieve Roaccutane (Isotretinoïne) Behandeling

Mensen die isotretinoïne gebruiken of recent hebben gebruikt (in de afgelopen 6 maanden) moeten wachten met laserontharing, omdat deze medicatie de huid gevoeliger maakt en het risico op bijwerkingen verhoogt.

Bij Kelly's Schoonheidssalon nemen we jouw veiligheid en gezondheid zeer serieus. Voordat je begint met laserontharing, zal ons professionele team een grondige evaluatie uitvoeren om ervoor te zorgen dat de behandeling veilig voor je is. Als je vragen hebt of twijfelt of laserontharing geschikt is voor jou, neem dan contact met ons op. Bezoek onze website op kellysschoonheidssalon.be voor meer informatie en om een afspraak te maken.

VOOR EN NA LASERONTHARING

Een voorbeeld van 1 van onze klanten na slechts 2 sessies laserontharing

Foto 1 (links) = Geschoren oksel voor opstart behandeling

Foto 2 (rechts) = Ongeschoren oksel na slechts 2 laserbehandelingen in ons salon

& bijna stoppelvrij!

Laserontharing Aalter

Voordelen van diode laserontharing

 • Krachtige triple diode met meerdere aanpasbare golflengten

 • Vrijwel pijnloze laserontharing en vrijwel geschikt voor alle huidtinten en haartypen

 • Blijvende resultaten voor lichte of donkere huid, grof of fijn haar

 • Bewezen veilig (medisch gekeurd)

 • Sterker dan IPL en blijvend resultaat

 • Laserbehandelingen zijn snel, zelfs voor grote oppervlakken zoals de benen of rug. Geen lange hersteltijd nodig na behandeling.

 • Perfect voor elk deel van het lichaam

 • Geschikt voor gevoelige of moeilijk te bereiken plaatsen zoals de oren, neus en laserontharing bikinilijn

bottom of page