top of page

Prijs Laserontharing: Hoeveel kost een totale behandeling?

U wil graag beginnen met laserontharing, maar u vraagt zich af wat de uiteindelijke totale kosten zullen zijn? Aan welk budget mag ik me verwachten? Wat zit allemaal inbegrepen in die prijs? Is het resultaat blijvend? Zijn de kosten verschillend per zone? 

Bij ons kunt u rekenen op de hoogste kwaliteit behandelingen tegen de scherpste prijzen laserontharing op de markt. Wij zijn een erkend laserinstituut in Deinze. 

 

Hieronder vindt u een overzicht van onze prijzen laserontharing, gespecificeerd per behandelde zone zodat je een inschatting kan maken van de kosten. Of u nu kiest voor een enkele sessie of een voordelig pakket laserontharing, wij staan klaar om u te helpen uw huid glad en haarvrij te maken. Heeft u vragen omtrent onze tarieven laserontharing of wilt u een gratis intake inplannen voor meer info? Neem gerust contact met ons op!

anubiscare-hairs-laser-20230912105252_64

Ontdek onze scherpste prijzen voor laserontharing met diode

Prijs Laserontharing Vrouwen - Per Sessie

Zone Gelaat
 

 • Prijs Laserontharing bovenlip                     € 35

 • Prijs Laserontharing Kin                              € 35 

 • Prijs Laserontharing Wangen                      € 50 

 • Prijs Laserontharing Hals                            € 50 


Zone Intiem

 • Prijs Laserontharing Oksels                         € 60 

 • Prijs Laserontharing Bikinilijn                     € 70 

 • Prijs Laserontharing Bikini volledig            € 110 

 • Prijs Laserontharing Bilnaad                       € 40 

 • Prijs Laserontharing Billen                          € 80 

 • Prijs Laserontharing Navellijn                     € 40 


Zone Benen

 • Prijs Laserontharing Onderbenen incl knie           € 120 

 • Prijs Laserontharing Bovenbeen incl knie             € 120 

 • Prijs Laserontharing Benen volledig                      €  220


Zone Armen

 • Prijs Laserontharing Onderarmen incl handen            € 90

 • Prijs Laserontharing Volledige armen incl handen     € 130


Zone Rug:

 • Prijs Laserontharing Onderrug                   €  110

 • Prijs Laserontharing Rug Volledig              €  160 

Laserontharing promotie prijs gelaat - Kelly's Schoonheidssalon
Laserontharing promotie prijs billen - Kelly's Schoonheidssalon

Prijs Laserontharing Mannen - Per Sessie

Laserontharing mannen
 

 • Prijs Laserontharing Oksels - Man                              € 70 

 • Prijs Laserontharing Onderrug - Man                         € 110 

 • Prijs Laserontharing Bovenrug - Man                         € 110 

 • Prijs Laserontharing Rug volledig - Man                    € 160

 • Prijs Laserontharing Rug met Schouders - Man       € 210 

 • Prijs Laserontharing Schouders - Man                       € 110

 • Prijs Laserontharing Borst - Man                                € 110 

 • Prijs Laserontharing Buik - Man                                  € 110 

 • Prijs Laserontharing Borst & Buik - Man                    € 160 

Een eerste gratis intakegesprek - testshot

We begrijpen dat laserontharing meer dan alleen informeren is over de prijzen en tarieven. In een volledig vrijblijvend en gratis kennismakend gesprek helpen wij u op weg om u te informeren over onze tarieven voor laserontharing, plan van aanpak en beantwoorden wij al uw vragen grondig. Elke patiënt vraagt immers naar een ander type behandelingen of plan van aanpak. Als erkend specialisten in laserontharing staan wij u met raad en daad bij.

De behandeling zelf zal u trouwens meerdere weken en maanden doorlopen, daarom moeten wij absoluut nagaan of u medisch geschikt bent en/of diode laserontharing zal werken bij uw huid- & haartype. Er zijn immers steeds contra-indicaties waarbij laserontharing niet mogelijk zou kunnen zijn omwille medische, estetische of andere redenen. 

Waarom plannen wij eerst een gratis intake?

 • U kan allerhande vragen stellen over de behandelingen en een keuze maken op basis van vertrouwen. Uw gevoel staat voor ons voorop

 • U krijgt een persoonlijk behandelingsplan op maat (duur,tijd, kosten)

 • U krijgt alle info om voorafgaand de behandelingen uw voorbereidingen te kunnen treffen.

 • U ontvangt van ons een persoonlijke offerte - tariefplan

 • Wij geven een eerlijke kijk op de te verwachten resultaten. U kan immers nooit 100% haarvrij zijn. Na 6-8 sessies gemiddeld, zijn de meeste klanten tot 90% haarvrij en/of de haartjes die er nog zijn, zijn vele malen lichter, dunner.

Wat kan ik verwachten van deze gratis consultatie voor laserontharing?

Onze eerste afspraak is bedoeld om elkaar beter te leren kennen, omdat we samen veel tijd zullen doorbrengen. We zullen u uitleggen hoe een sessie voor permanente laserontharing verloopt met behulp van onze geavanceerde triple diode laser van Duitse topklasse en marktleider in de EU.

 

We laten u kennismaken met het apparaat en demonstreren een testshot hoe het werkt en hoe effectief de behandeling kan zijn.

Houd er rekening mee dat de eerste lasersessie niet op deze dag zal plaatsvinden.

Daarnaast stellen we u enkele vragen om eventuele contra-indicaties uit te sluiten en om te bepalen welke zone(s) u wilt laten behandelen.

 

Bij Kelly's Schoonheidssalon kunnen alle lichaamsdelen permanent worden onthaard met behulp van laserbehandelingen (behalve wenkbrauwen), zowel voor mannen als vrouwen.

Tijdens jouw persoonlijk intakegesprek analyseren we:

 • Uw huidpigmentatie (fototype).

 • De medische achtergrond

 • De kleur van uw lichaamsbeharing

 • De mate van beharing in de te behandelen zone (cruciaal)

 • Het aantal sessies die nodig zullen zijn voor een effectief resultaat

Deze informatie is van groot belang voor ons om u het beste advies te kunnen geven en ervoor te zorgen dat het resultaat op de eindstreep aan uw verwachtingen voldoet. Bovendien kunnen we op basis hiervan een persoonlijk prijspakket voor u samenstellen.

Kijk onder Boek Online om al onze tarieven per lichaamszone te ontdekken op kellysschoonheidssalon.be voor laserontharing?

Laserontharing promotie prijs oksel

Wat is inbegrepen in de prijs voor laserontharing bij Kelly's Schoonheidssalon?

#1 triple diode laserapparatuur binnen de EU van Duitse makelij

Bij Kelly's Schoonheidssalon staat uw veiligheid en comfort centraal, daarom maken we gebruik van de meest geavanceerde technologieën voor laserontharing anno 2024.

We hebben gekozen voor de triple diode laser, een technologisch hoogstaand apparaat dat efficiënt werkt op verschillende huidtypen en haarkleuren.

 

Onze triple diode laser is specifiek ontworpen om haarwortels nauwkeurig te vernietigen zonder de omliggende huid te beschadigen. Met een golflengte die optimaal is afgestemd op effectieve resultaten, minimaliseren we mogelijke bijwerkingen voor uw huid.

Bij Kelly's Schoonheidssalon draait alles om uw welzijn. We streven ernaar om uw behandeling zo comfortabel mogelijk te maken. Daarom beschikt ons laserapparaat over een geavanceerde koelkop. Dit innovatieve apparaat gebruikt koude om de huid te koelen tijdens de behandeling, waardoor eventuele warmte van de laser gemakkelijk wordt getemperd.

Een erkend instituut en gekwalificeerde opleiding

Bij Kelly's Schoonheidssalon bent u verzekerd van professionele laserontharing door erkend en hooggekwalificeerd personeel. Ons salon heeft een uitstekende reputatie opgebouwd in de regio, mede dankzij onze focus op veiligheid, comfort en effectiviteit.

 

Ons team van experts is speciaal opgeleid en gecertificeerd in het gebruik van de nieuwste technologieën, zoals onze triple diode laser, om optimale resultaten te garanderen voor elke klant. Deze ontharingsmethode is wel permanent, dit in tegenstelling tot scheren, waxen of IPL ontharen.

 

We begrijpen dat elke huid uniek is en streven ernaar om behandelingen aan te bieden die zowel doeltreffend als veilig zijn. Met een zorgvuldige analyse van uw huidtype en haarkleur, adviseren onze specialisten de beste aanpak voor uw laserontharingsbehoefte. Belangrijk is om ook zelf de adviezen (voorbereiding) nauwgezet op te volgen voor een optimale werking.

Een verzorgd en veilig salon voor laserontharing

Bij Kelly's Schoonheidssalon staat uw comfort en veiligheid centraal tijdens laserontharingsbehandelingen. Ons salon is ontworpen met uw welzijn in gedachten, met een sterke nadruk op hygiëne en professionele standaarden.

 

We gebruiken alleen hoogwaardige apparatuur en zorgen ervoor dat elke behandeling nauwkeurig wordt uitgevoerd door ons ervaren team van gecertificeerde professionals.

 

Geniet met vertrouwen van onze diensten en bereik een zijdezachte huid zonder compromissen op het gebied van veiligheid en comfort.

Uiteraard staat de koffie ook voor jou al klaar!

Wat zijn nu de totale kosten voor laserontharing?

De tarieven die u ziet, zijn gebaseerd op de gemiddelde prijzen per sessie laserontharing. Voor optimale resultaten adviseren wij doorgaans een reeks van 6 tot 8 lasersessies, afhankelijk van het behandelde gebied en uw haartype. Dit zal u moeten vermeningvuldigen met de promotieprijzen per sessie hierboven vermeld per zone. Bekijk hier alle tarieven per zone per sessie.

 

De prijzen die u op de website ziet zijn de kortingen al toegepast. Hierdoor blijven we nog steeds de scherpste op de markt met bewezen en effectieve resultaten met de Diode Laser. Laat u niet om de tuin leiden met bodemprijzen en/of goedkope laserapparatuur. Doe goed uw research indien u nog twijfelt. 

 

Pakketten laserontharing bieden vaak een voordeligere optie voor diegenen die zich committeren aan de volledige laserbehandeling. Wij helpen u graag bij het samenstellen van een persoonlijk behandelplan dat past bij uw behoeften en budget. 

Is laserontharing duur tegenover klassiek ontharen?

Laserontharing: Hoewel de initiële kosten inderdaad hoog zijn (meestal tussen de €50 en €300 per sessie, afhankelijk van het gebied), kunnen de totale kosten op de lange termijn beduidend veel lager zijn omdat de noodzaak voor regelmatige herhalingen vermindert. De behandelde gebieden worden immers definief haarvrij gemaakt (tot 90%).

 

Omdat de sessies ook met een tussenpoze van enkele weken gespreid zijn, kan u de investeringskosten zelf ook goed verdelen. Laat u ook niet om de tuin leiden met bodemprijzen bij concullega's. Indien u voor laserontharing kiest, kies dan een kwalitatief instituut met een kwalitatief laserapparaat die medisch gekeurd werd zoals bij ons salon.
 
De klassieke ontharingsmethoden:
denk hier maar aan zeer regelmatige uitgaven voor scheermessen, scheerschuim, harsstrips, waxbehandelingen en epilators zullen op de lange termijn steeds duurder zijn. Bijvoorbeeld, scheren en waxen kan jaarlijks ook tot honderden euro's immers kosten aan materiaal en behandelingen. Spreid dit over meerdere jaren, dan zal laserontharing altijd veel goedkoper zijn.

Tijdbesparing: Na de volledige behandelingscyclus (meestal 6-8 sessies) zijn alleen incidentele onderhoudsbehandelingen nodig bij laserontharing. Klassieke methoden vereisen daarentegen voortdurende tijdsinvestering voor regelmatige ontharing. Time = money zoals ze zeggen.

Minder Ingroeide Haren en Huidirritaties: Laserontharing vermindert het risico op ingegroeide haren en huidirritaties omdat het haarzakje direct wordt vernietigd. Klassieke methoden zoals harsen en epileren kunnen pijnlijk zijn en ingegroeide haren veroorzaken, terwijl scheren kan leiden tot snijwonden en huidirritaties die dan ook weer extra kosten met zich meebrengt om te verzorgen.

Effectiviteit en Comfort: Laserontharing wordt beschouwd als een effectievere en comfortabelere methode op de lange termijn. De laserbehandelingen worden uitgevoerd door professionals en de technologie verbetert voortdurend. Klassieke ontharingsmethoden kunnen pijnlijk en ongemakkelijk zijn, en de effectiviteit varieert sterk. Harsen en epileren trekken het haar uit de wortel, wat pijn kan veroorzaken, terwijl scheren alleen de haar boven de huid verwijdert.

Huidverbetering: Laserontharing kan bijdragen aan een gladdere huid en vermindert problemen zoals scheerbultjes en huidverkleuringen veroorzaakt door ingegroeide haren. Klassieke methoden kunnen soms leiden tot huidbeschadigingen of verkleuringen door herhaaldelijk gebruik wat ook kosten bespaart voor u.

Conclusie: laserontharing is een uitstekende investering op lange termijn!

Hoewel laserontharing een hogere initiële startinvestering vergt, biedt het voordelen op lange termijn zoals kostenbesparing, minder tijdsinvestering, minder huidirritaties en ingegroeide haren, en een langdurige gladde huid. Klassieke ontharingsmethoden vereisen regelmatige en aanhoudende kosten en tijdsinvestering, wat op de lange termijn stevig kan oplopen.

Lees hier zeker nog verder onze blogpost waarom! 

Gray and Green Modern Hair Removal Laser Instagram Post (5).png
bottom of page