top of page

Laserontharing oksels bij Kelly's Schoonheidssalon

Het is alom geweten en geen geheim dat vele vrouwen en mannen enorm veel tijd spenderen doorheen hun leven aan het scheren van ongewenste haren onder de oksels en ook van de beenharen. De oksels staan echter wel zowel bij vrouw als man op nummer 1 van de meest frequent geschoren lichaamszone!

Bij Kelly's Schoonheidssalon boden we al lang de klassieke ontharingsmethoden aan: zoals waxen en epileren. Deze zijn uiteraard ook zeer effectief, maar vragen wel een terugkerend onderhoud, veel tijd en brengen bijgevolg ook wederkerend kostenplaatje met zich mee. Geef nu toe: scheren geeft niet altijd het gewenste resultaat. Haartjes vergeten, rode uitslag, haarzakjes die ontsteken, ingegroeide haren, pijn bij ontharingssessies, ik kan nog wel even doorgaan naar klachten bij onze klanten.

Triple diode laserontharing to the solution.

Dit tegen de scherpste tarieven voor laserontharing op de markt in Vlaanderen zonder in te boeten op kwaliteit. Lees verder welke voordelen onze Diode laserontharing biedt om uw oksels permanent haarvrij te maken. Kies voor blijvende resultaten.

Geschoren oksel door laserontharing

Ontdek onze scherpste prijzen voor laserontharing oksels

Laserontharing oksels: wat zijn de voordelen?

Laserontharing oksels: pijnloos, veilig en permanent okselhaar verwijderen

Zeg vaarwel tegen de klassieke ontharingsmethoden en de daarbij horende ongemakken: rode huid, snijwonden, ingegroeide haren, uitslag, bolletjes op de huid, scheerirritaite, pijnlijk epileren, je kan zelf zo wel even verder gaan ongetwijfeld.

 

Laserontharing voor onze oksels biedt een permanente en langdurig oplossing voor het verminderen van okselhaar. Onze Triple diode laser van Duitste nummer 1 afkomst en topklasse in de laserapparatuur verwijdert permanent, tot wel 95%, jouw ongewenste okselharen zonder de huid te beschadigen. Wij werken niet met toestellen van dubieuze makelijk, wees hier immers als patiënt op u hoede voor als u instituten ziet met bodemprijzen.

Als je kiest voor Kelly's Schoonheidssalon kies je voor de meest kwalitatieve lasermethode op de markt "Diode Laserontharing" in onze contrijen. We zijn een erkend en opgeleid instituut voor permanente laserontharing.

Laserontharing oksels: meer tijd, geld en middellen besparen

Laserontharen van de oksels is een zeer frequent toegepaste behandelingen anno 2024. De meeste klanten doen het vooral om volgende voordelen:

  • Tijd besparen: niet meer zelf hoeven scheren/epileren/waxen van de oksels, dat spreekt voor zich. Met gemiddeld 6-8 lasersessies bent u langdurig haarvrij onder de oksels. Bij ons neemt 1 sessie meestal maar 15min in beslag. U ziet het zelf: uw tijd is kostbaar.

  • Geld besparen: u hoeft geen geld meer te moeten uitgeven aan scheermesjes, scheerschuim, verzorgingsproducten, waxstrips, epilaties, klassieke behandelingen, enz. Zo bespaart u op lange termijn meer dan 80% met waxen/epileren en meer dan 50% met klassiek scheren.

  • Gemak en zelfvertrouwen: je hoeft zelf niet meer bezig te zijn met uiterlijk vertoon, je oksels zullen na de sessies laserontharing en natuurlijke en glad geschoren huid uitstralen. Ongetwijfeld voor de meeste klanten een boost voor het zelfvertrouwen oa. in de zomermaanden!

Bekijk onze volledige prijslijst laserontharing oksels via deze link. 

Wij bieden u de scherpste prijzen op de markt en volgen deze accuraat op de voet. 

BLIJVENDE RESULTATEN LASERONTHARING OKSEL

Wil je langdurig genieten van zijdezachte oksels zonder de rompslomp van traditionele ontharingsmethoden? Diode laserontharing biedt een efficiënte en duurzame oplossing. Onze geavanceerd apparaat is bijzonder geschikt voor mensen die vaak last hebben van ingegroeide haartjes, huidirritaties of snel terugkerende haargroei na scheren of waxen.

De Triple diode ice laser bij Kelly's Schoonheidssalon is geschikt voor verschillende huidtypes en haarkleuren, inclusief donkere huidtinten. Uit klinische studies blijkt dat diode laserontharing een haarreductie van 80-90% kan bereiken na gemiddeld 6-8 behandelingen*. De laser werkt door zich nauwkeurig op de haarzakjes te richten, zonder de omliggende huid te beschadigen.

 

Dit zorgt voor een blijvende vermindering van haargroei, waardoor je oksels gladder aanvoelen en je zelfvertrouwen toeneemt, vooral tijdens de warmere maanden.

Benieuwd hoe  onzediode laserontharing voor de oksels jouw zelfvertrouwen positief kan veranderen? Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijk consult. Wij staan klaar om je professioneel te advisiren met een laserbehandeling op maat.

Bronnen:

  1. American Academy of Dermatology. "Laser hair removal: What to expect." AAD.

Laserontharing oksels

STAPPENPLAN BIJ LASERONTHARING OKSELS

Stap 1: Gratis consultatie laserontharing van de oksels

laserontharing oksel

Tijdens een eerste informele kennismaking nodigen we je graag uit in ons salon om kort jouw behoeftes en wensen te bespreken en een huid en haaranalyse uit te voeren.

 

Wij ontvangen ook immers vaak klanten van andere instituten waar het beloofde effect uitbleef om diverse redenen, daarom gaan we liever correct en grondig te werk. Er zijn immers ook contra-indicaties voor wie laserontharing niet mogelijk zal zijn of waarvan de resultaten niet het gewenste effect kunnen opleveren. Wij adviseren u hier eerlijk volgens onze expertise en ervaring alvorens we een laserbehandeling opstarten voor de oksels.

Daarnaast vullen we samen de nodige documenten in en ontvangt u uiteraard een correcrte prijsofferte, zodat u weet hoeveel elke lasersessie u zal kosten.

Belangrijk hierbij te noteren is dat wij nooit geen voorschotten vragen. U betaalt enkel na elke sessie en wij vragen nooit vooruitbetalingen. Klanttevredenheid staat voor ons bovenaan. 

Stap 2: Tijdens de sessie van laserontharing oksel

Wij begrepen dat laseronhtaring een nieuwe behandelingsmethode voor vele personen is en daarom ook de nodige onzekerheid met zich meebrengt. Wees gerust: bij Kelly's Schoonheidssalon bent u in goede handen van een erkend specialist die ook tijdens de sessies alle parameters om een veilige laserbehandeling te voeren nauwkeurig opvolgt. Dit mede dankzij het intakegesprek voorafgaand.

Bij ons staat uw comfort centraal: elke behandeling begint met een hartelijk welkom en een grondige reiniging van het behandelgebied. Onze specialisten passen de diode laser nauwkeurig aan op uw huid- en haartype, na een persoonlijke consultatie vooraf.

 

Tijdens de sessie wordt de laser zorgvuldig bewogen over uw oksels, waarbij u hoogstens een milde warmte of prikkeling voelt dankzij onze geavanceerde koelsystemen in ons apparaat die ongemak minimaliseren. De behandeling duurt slechts enkele minuten per oksel, waarna uw huid direct na de sessie gekoeld wordt om eventuele roodheid te verminderen.

Stap 3: Nazorg na de laserontharing oksel

Na uw laserbehandeling van uw oksels bij ons, begint de nazorg met het koelen van uw huid om roodheid en eventueel ongemak te verminderen. We geven u uitgebreid advies over hoe u uw huid het beste kunt verzorgen na de behandeling, wat essentieel is voor het behalen van optimale resultaten.

 

Het is gebruikelijk om meerdere lasersessies reeds in te plannen voor een blijvend gladde huid. Dit om de 4 a 6 weken na de 1ste sessie om de diverse fases van haargroei te kunnen triggeren. Lees daarvoor zeker eens onze FAQ van Kelly's Schoonheissalon. Hier staat al veel info helder en duidelijk door ons voor u uitgeschreven. Zo hebt u steeds een online houvast - folder.

Welke voorbereiding neem ik thuis op laserontharing oksels?

Bij Kelly's Schoonheidssalon zorgen we ervoor dat je laserontharingssessie voor de oksels perfect verloopt door middel van een zorgvuldige voorbereiding.

 

Voorafgaand aan de behandeling adviseren we grondig de oksels te reinigen om eventuele resten van deodorant, lotions of andere producten te verwijderen. Dit minimaliseert potentiële irritaties en zorgt voor een soepeler verloop van de sessie. Uiteraard scheert u de te behandelen zone ook steeds 24-48u op voorafgaand de eerste afspraak bij ons. 

 

Wij staan 100% klaar om je tijdens je afspraak te begeleiden en eventuele vragen te beantwoorden, zodat je vol vertrouwen kunt genieten van de voordelen van diode laserontharing. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. 

Laserontharing oksels: hoeveel sessies zijn er nodig?

Bij Kelly's Schoonheidssalon streven we ernaar om jou de beste resultaten te bieden met onze laserontharingssessies voor de oksels. Het aantal benodigde sessies kan dus zeker schommellen afhankelijk van individuele factoren zoals haartype, huidskleur en de gewenste resultaten.

 

Over het algemeen adviseren we een reeks van meerdere sessies van 6-8 behandelingen om een blijvende vermindering van haargroei te bereiken. Dit omdat tijdens een lasersessie we niet alle haren in 1 keer kunnen targetten. We kunnen enkel onze diode laser targetten op haren die zich in de groeifase of anagene fase behandelen. Okselharen die zich in de catagene (rust) fase of telefone (levenseinde) fase bevinden zullen niet efficiënt gelaserd worden. Zie hiervoor opnieuw onze FAQ.

Wij zullen tijdens je eerste consultatie een persoonlijk behandelplan opstellen, gebaseerd op jouw specifieke behoeften en doelen en huidanalyse. Dit omvat een inschatting van het aantal sessies dat nodig kan zijn om het gewenste resultaat te behalen.

 

We streven ernaar om je gedurende het proces te begeleiden en je te helpen bij elke stap op weg naar een gladde en haarvrije huid. 

Laserontharing oksels: onze concurrerende prijzen

Garantie op de betaalbaarste tarieven op de markt voor laserontharing van de oksels! Bij Kelly's Schoonheidssalon profiteer je waarheidsgetrouw van de meest competitieve prijzen zonder in te leveren op kwaliteit. Wij begrijpen dat effectieve haarverwijdering toegankelijk moet zijn, daarom bieden wij scherpe tarieven voor onze geavanceerde diode laser behandelingen.

Onze krachtige diode laser garandeert een blijvende vermindering van haargroei, geschikt voor diverse huidtypes en haarkleuren, inclusief donkere huidtinten.

Onze volledige prijstlijst voor laserontharing vindt u HIER terug.

  • Onze prijs voor laserontharing van de oksels is slechts € 60 per sessie.

 

laserontharing oksel prijs
bottom of page