top of page

laserontharing van de bikini: nooit meer scheren?

Ontdek de moeiteloze schoonheid van laserontharing voor je bikinilijn bij Kelly's Schoonheidssalon. Onze geavanceerde triple diode laserbehandeling biedt een langdurige oplossing voor ongewenst schaamhaar, waardoor je kunt genieten van een gladde bikinilijn en zorgeloze zomer. We begrijpen dat dit voor jou onwenning kan voelen, maar geloof ons, wij stellen je met veel plezier en hartelijk gerust!

 

"Goodbye Razor, Start to Laser!"

 

Dankzij onze deskundige laserspecialisten en comfortabele behandelingen ben je verzekerd van een veilige en effectieve ervaring. Bereid je voor om afscheid te nemen van traditionele ontharingsmethoden zoals waxen en epileren en omarm de vrijheid van een perfect gladde huid rond de schaamstreek dankzij onze laserbehandeling.

 

Bezoek ons vandaag nog voor een consult en ontdek hoe laserontharing doeltreffend werkt om je bikinilijn nooit meer te hoeven scheren.

Laserontharing bikini

Ontdek onze scherpste prijzen voor laserontharing bikini

wat houdt laserontharing van de bikini in?

Laserontharing voor de bikini biedt een effectieve oplossing voor het verminderen van ongewenst haar in dit gevoelige gebied. Tijdens de behandeling gebruikt een specialist geconcentreerde lichtstralen die door het pigment in de haarzakjes worden geabsorbeerd. Dit vernietigd de haarwortel en vermindert de haargroei op lange termijn in en rond de schaamstreek.

Onze laserapparaten zijn uitgerust met koelingstechnologieën om eventueel ongemak te minimaliseren in deze gevoelige zone. Cliënten ervaren meestal een licht prikkelend gevoel tijdens de bikini laserbehandeling. Omdat haargroei cyclisch is, zijn meerdere sessies nodig om alle haarzakjes in de actieve groeifase te bereiken en te behandelen.

Wat doet laserontharing voor je bikinilijn?

Ontdek de voordelen van laserontharing voor je bikini bij Kelly's Schoonheidssalon. Het resultaat van diode laserontharing voor je bikini is een langdurige vermindering van haargroei, wat betekent dat je minder afhankelijk wordt van traditionele ontharingsmethoden zoals scheren of waxen.

 

Na elke behandeling zul je merken dat het schaamhaar geleidelijk dunner en minder zichtbaar wordt, wat bijdraagt aan een gladdere huid. Weg met uitslag of rode vlekken in de schaamstreek. Maak komaf met ongewenste haren. Geloof ons: je zelfvertrouwen zal stralen

Voordelen laserontharen van de bikinilijn?

Diode laserontharing voor de bikinilijn biedt aanzienlijke voordelen ten opzichte van traditionele ontharingsmethoden:

 • Langdurige Resultaten: Diode laserontharing zorgt voor langdurige vermindering van haargroei door effectief de haarwortels te vernietigen rond de bikinilijn.

 • Effectiviteit: Het is bijzonder effectief voor grotere gebieden zoals de bikinilijn, waar het consistent en nauwkeurig ongewenst haar vermindert.

 • Comfortabel: Moderne diode lasers zoals de onze zijn voorzien van geavanceerde koelingstechnologieën om ongemak te minimaliseren, waardoor de behandeling comfortabeler is dan traditionele methoden zoals waxen of epileren.

 • Zelfvertrouwen: Door een gladde en haarvrije bikinilijn te bereiken, verbetert diode laserontharing je zelfvertrouwen. Je kunt zonder zorgen genieten van stranddagen en zwembaduitjes, wat bijdraagt aan een positief zelfbeeld ;-) 

 • Veiligheid: Diode laserontharing is veilig voor gebruik op de gevoelige huid van de bikinilijn, mits uitgevoerd door een gekwalificeerde professional. Het minimaliseert het risico op irritatie en ingegroeide haartjes.

 • Tijdsbesparing: Omdat diode laserontharing haargroei permanent vermindert, bespaar je uiteindelijk tijd op dagelijkse ontharingsrituelen zoals scheren.

 • Geschikt voor diverse huidtypes: Diode lasers zijn geschikt voor een breed scala aan huidtinten en haartypes, waardoor de laser nauwkeurig werkt zonder de omliggende huid te beschadigen.


Met deze voordelen is diode laserontharing een populaire keuze voor het bereiken van een gladde en haarvrije bikinilijn. Ontdek vandaag nog de voordelen van diode laserontharing voor je bikinilijn

Laserontharing bikini

Resultaten laserontharen van de bikini: wat kan er?

Tijdens je eerste afspraak zullen we een huidanalyse uitvoeren om het beste behandelplan voor jouw huid- en haartype te bepalen. 

Diode laserontharing voor de bikinilijn biedt indrukwekkende resultaten voor langdurige haarvermindering en een gladde huid tot wel 90% haarvrij! Door gericht op de haarzakjes te werken, beschadigt de laser effectief de haarwortels rond de schaamstreek, wat leidt tot aanzienlijk minder haargroei in het laser behandelde bikini gebied.

Na een reeks behandelingen merken cliënten op dat het haar niet alleen dunner en zachter wordt, maar ook dat de behoefte aan regelmatig scheren of waxen afneemt. Dit zorgt niet alleen voor meer comfort en gemak, maar versterkt ook het zelfvertrouwen, vooral tijdens de zomermaanden of bij het dragen van zwemkleding.

Diode laserontharing is veilig en geschikt voor verschillende huidtypes en kan helpen bij het bereiken van een gladde, haarvrije bikinilijn die langdurig resultaat biedt.

Voor meer informatie over de specifieke resultaten en om een behandeling te plannen, neem contact op

Diode laserontharing bikinilijn: voor wie?

Diode laserontharing voor de bikinilijn is geschikt voor iedere vrouw die langdurig van een gladde huid wil genieten zonder gedoe van traditionele ontharingsmethoden. Deze geavanceerde technologie is ideaal voor vrouwen die regelmatig last hebben van ingegroeide haartjes, huidirritaties of snel terugkerende haargroei na het scheren of waxen.

Het is een veilige en effectieve optie voor diverse huidtypes en haarkleuren, inclusief donkere huidtinten, omdat de diode laser nauwkeurig werkt zonder de omliggende huid te beschadigen. Door gericht op de haarwortels te richten, biedt diode laserontharing een blijvende vermindering van haargroei, wat resulteert in een gladdere bikinilijn en meer zelfvertrouwen, vooral tijdens warmere seizoenen.

Voor een persoonlijk advies en om te ontdekken hoe diode laserontharing jou kan helpen, nodigen we je uit om contact op te nemen met ons. Onze specialisten staan klaar om je te begeleiden naar een haarvrije toekomst.

Laserontharing Bikini

Bikini zone ontharen met laser: nazorg en onderhoud

Na elke lasersessie bikini is het belangrijk om de aanbevelingen van ons op te volgen, zoals het vermijden van blootstelling aan direct zonlicht en het gebruik van kalmerende crèmes. Regelmatige onderhoudssessies voor ontharen bikinilijn kunnen nodig zijn om de resultaten op lange termijn te behouden. 

 

Na je diode laserontharing voor de bikinilijn is het belangrijk om deze stappen te volgen voor optimale resultaten:

 • Directe nazorg: Direct na de behandeling kan de huid gevoelig zijn rond de schaamstreek. 

 • Bescherming tegen de zon: Bescherm de behandelde huid tegen direct zonlicht gedurende minstens twee weken na de laserbehandeling van de bikini. Gebruik een zonnebrandcrème met een hoge SPF om de huid te beschermen tegen UV-stralen.

 • Vermijd hitte: Vermijd hete baden, jacuzzi's en sauna's gedurende 48 uur na de laserbehandeling, evenals intensieve lichaamsbeweging die overmatig zweten kan veroorzaken.

 • Gebruik van milde reinigingsmiddelen: Reinig het behandelde bikinigebied met milde, niet-irriterende reinigingsmiddelen om huidirritatie te voorkomen.

 • Niet waxen of plukken: Vermijd het waxen, epileren of plukken van het behandelde bikini gebied tijdens de behandelingsperiode om de haarfollikels niet te beschadigen tussen de laserontharing door.

 • Vervolgbehandelingen: Volg het aanbevolen behandelplan van je specialist voor optimale en langdurige haarvermindering. Meerdere sessies zijn vaak nodig, afhankelijk van je haargroeicyclus rond de schaamstreek.

Door deze richtlijnen te volgen, help je de effectiviteit van je diode laserontharing voor de bikinilijn te maximaliseren en zorg je voor een gezonde, gladde huid.

Welke voorbereiding tref ik zelf voor laserontharing bikini?

Voor een optimale voorbereiding op diode laserontharing voor de bikinilijn, volg deze belangrijke stappen:

 • Scheer het bikinigebied: Zorg ervoor dat je het te laserbehandelen bikinigebied scheert 1-2 dagen voor je afspraak. Dit helpt de laser om effectiever te werken op de haarzakjes.

 • Vermijd blootstelling aan de zon: Gedurende minstens twee weken voorafgaand aan de behandeling en twee weken erna, vermijd intensieve blootstelling aan de zon. Gebruik een zonnebrandcrème met hoge SPF als je toch de zon ingaat.

 • Stop met waxen of epileren bij laserontharing: Stop minstens vier weken voor de behandeling met het waxen, epileren of gebruik van ontharingscrèmes in het bikinigebied. Deze methoden verwijderen het haarzakje, wat de effectiviteit van de laserbehandeling kan verminderen.

 • Raadpleeg je specialist: Bespreek eventuele medische aandoeningen, medicatiegebruik, of huidverzorgingsproducten die je gebruikt met je laserontharingsspecialist, vooral in het bikinigebied. Dit helpt om eventuele risico's te minimaliseren en de behandeling zo effectief mogelijk te maken.

 • Hydrateer de huid: Zorg ervoor dat je huid goed gehydrateerd is vóór de behandeling, vooral in het bikinigebied. Dit kan helpen bij een sneller herstel en een betere respons op de laserenergie.

Door deze specifieke voorbereidende stappen te volgen, bereid je je optimaal voor op diode laserontharing voor je bikinilijn.

Hoeveel sessies laserbehandeling bikini heb ik nodig?

Het aantal sessies dat nodig is voor laserontharing van de schaamstreek - bikini kan variëren.

Het aantal benodigde sessies voor laserontharing van de bikinilijn kan variëren afhankelijk van individuele factoren zoals haartype, haarkleur, huidskleur, en het gewenste behandelingsgebied.

 

Over het algemeen zijn echter gemiddeld 6 tot 8 sessies nodig om optimale resultaten te bereiken.

Tijdens de groeicyclus van het haar zijn meerdere sessies nodig om alle haarzakjes in de actieve groeifase te behandelen. Dit zorgt voor langdurige vermindering van haargroei en een gladdere bikinilijn.

prijzen laserontharing voor de bikinilijn?

De prijzen voor laserontharing van de bikinilijn worden bepaald door verschillende factoren die de kosten van de behandeling beïnvloeden: Over het algemeen beginnen de prijzen voor laserontharing van de bikini bij veel klinieken, inclusief Kelly's Schoonheidssalon, vanaf ongeveer €80 per sessie. Onze prijzen laserontharing bikini zijn zeer scherp in de regio en als volgt per sessie:

 • Laserontharing bikinilijn:       € 70

 • Laserontharing full bikini:      € 110

Is laserontharen van de bikini veilig?

Ja, laserontharing van de bikini wordt over het algemeen als veilig beschouwd wanneer het wordt uitgevoerd door een ervaren en gekwalificeerde professional als ons. Onze Modernste laserapparatuur voor ontharing is ontworpen met ingebouwde veiligheidsmechanismen en wordt gebruikt volgens strikte richtlijnen om mogelijke risico's te minimaliseren.

laat u echter niet om de tuin leiden met goedkope prijzen, deze zijn vaak een voorbode van mindere veiligheid en effectiviteit.

Laserontharing bikini prijs

Laserontharen van de bikini in ons salon?

Bij Kelly's Schoonheidssalon zorgen we ervoor dat je je goed voelt, vooral als het gaat om een mooie bikinilijn, dan komt zelfvertrouwen weer op de eerste plaats! Waarom kiezen voor onze diode laserontharing? Hier zijn vijf goede redenen:

 1. Ervaring en Deskundigheid: Onze teamleden zijn goed opgeleid en hebben veel ervaring met diode laserontharing voor de bikinilijn. Je bent dus in goede handen!

 2. Moderne Technologie: We gebruiken geavanceerde diode laserapparatuur die effectief werkt voor schaamharen en toch comfortabel aanvoelt dankzij ingebouwde koeling.

 3. Persoonlijke Aandacht: Bij ons draait alles om jou. We luisteren naar je wensen en zorgen ervoor dat je je vooral op je gemak voelt tijdens de behandeling.

 4. Veiligheid is Belangrijk: We nemen strikte veiligheidsmaatregelen om ervoor te zorgen dat elke laserbehandeling veilig verloopt, aangepast aan jouw huidtype rond de bikini.

 5. Langdurige en Bewezen Resultaten: Met diode laserontharing geniet je langdurig van een gladde bikinilijn, zonder gedoe met scheren of waxen.


Kom langs bij Kelly's Schoonheidssalon en ontdek zelf waarom onze klanten zo enthousiast zijn over onze professionele laserservice!

bottom of page