top of page

Prijs laserontharing - Deinze - Nevele - Landegem -Gent

Bijgewerkt op: 16 jun.

Laserontharing is de afgelopen jaren enorm populair geworden als een effectieve en langdurige oplossing voor ongewenste haargroei. Maar voordat je een afspraak maakt bij een kliniek, is het belangrijk om te weten wat je kunt verwachten op het gebied van kosten. In dit artikel duiken we dieper in de prijzen van laserontharing, wat de kosten nu beïnvloedt en hoe je de beste waarde voor je geld kunt krijgen.


Tarieven Laserontharing?

Laserontharing is een cosmetische procedure waarbij geconcentreerde diode lichtstralen (laser) worden gebruikt om de haarzakjes te vernietigen. Dit resulteert in verminderde haargroei en kan na een 6-8-tal behandelingen zelfs permanente haarverwijdering bieden (tot 90%). Het is een populaire keuze voor mensen die op zoek zijn naar een langdurige oplossing in plaats van traditionele methoden zoals steexs te hoeven scheren of waxen.


Wat Beïnvloedt de Prijs van Laserontharing?

De kosten van laserontharing kunnen aanzienlijk variëren en worden beïnvloed door verschillende factoren:


Gebied van het Lichaam:


Kleinere gebieden zoals de bovenlip of kin zijn goedkoper dan grotere gebieden zoals de benen of rug. Dit komt doordat grotere gebieden meer tijd en meerdere sessies vereisen.


Aantal Sessies:


De meeste mensen hebben meerdere sessies nodig om optimale resultaten te bereiken, meestal tussen de 6 en 8 behandelingen. Het totale aantal sessies kan variëren afhankelijk van de haardichtheid, haarkleur en huidtype.


Kwaliteit van het lasertoestel:


Prijzen kunnen variëren tussen verschillende klinieken. Meer ervaren en gerenommeerde instituten kunnen hogere tarieven vragen vanwege hun expertise en de kwaliteit van hun apparatuur. Bij ons salon werken we in tegenstelling tot vele concullega's niet met Chinese toestellen, maar een in Duitsland geproduceerd laserapparaat met de laatste nieuwe diode wave technologieën anno 2024 en CE en medisch gekeurd door Europa. Dit vertaalt zich in een grote investeringskost die zich vertaalt in hogere prijzen, maar in return echte resultaten.

Locatie:


De prijzen kunnen ook variëren afhankelijk van de geografische locatie van de kliniek. In grote steden zijn de kosten vaak hoger dan in kleinere steden. In de regio van Deinze zijn we een van de meest scherpe aanbieders binnen ons segment.


Gemiddelde Kosten van Laserontharing

Hoewel de prijzen variëren, geven we hier een indicatie van de gemiddelde kosten voor enkele veelvoorkomende lichaamsdelen, bekijk onder "boek online" ons concreet tariefplan.


  • Bovenlip: €30 - €50 per sessie

  • Kin: €30 - €50 per sessie

  • Oksels: €60 - €70 per sessie

  • Bikinilijn: €70 - €120 per sessie

  • Benen (volledig): €100 - €250 per sessie

  • Rug: €120 - €250 per sessie


Het is belangrijk om te onthouden dat deze prijzen per sessie zijn en dat meerdere sessies nodig zijn voor de beste resultaten. Onze volledige prijzen voor laserontharing vind je hier


Waarom laser ontharen in ons salon?


Bij het kiezen van een kliniek voor laserontharing is het cruciaal om niet alleen naar de prijs te kijken, maar ook naar de kwaliteit en veiligheid van de behandelingen.


Consultatie:


Plan een gratis consultatie in bij ons om je huidtype en haar te laten beoordelen. Dit is ook een goede gelegenheid om vragen te stellen over de apparatuur en ervaringen


Certificeringen:


Zorg ervoor dat de kliniek en de behandelaars gecertificeerd zijn en gebruik maken van goedgekeurde laserapparatuur. Wij zijn professioneel opgeleid en erkend.


Conclusie over de prijs

Laserontharing is een zeer waardevolle investering voor mensen die op zoek zijn naar een langdurige en permanente oplossing voor ongewenste haargroei. Hoewel de prijzen kunnen oplopen is startinvesting, is het belangrijk om te kiezen voor kwaliteit en veiligheid boven de laagste prijs. Door grondig onderzoek te doen en te vergelijken, kun je een weloverwogen beslissing nemen die past bij jouw behoeften en budget. ALs het te mooi om waard te zijn, is het dat ook


Of je nu kiest voor laserontharing voor je gezicht, benen of andere delen van je lichaam, het resultaat is vaak een gladde, haarvrije huid en meer zelfvertrouwen in ons salon. Op lange termijn verdient laserontharing zichzelf terug ifv klassieke periodieke ontharingsmethoden


Hopelijk tot binnenkort?

Boek gerust jouw gratis intake met enkele testshots!


Liefs KellyLaserontharing Deinze - Nevele - Landegem
Laserontharing Deinze - Nevele - Landegem


14 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page